Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Co kupić?

peczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam zamiar kupix 10000 nx i zastanawiam się co kupić. Myślałem o G18 Cobra na perma lub miniguna na 30 dni. Tym bardziej, że teraz ferie mam .

Opublikowano

Jeśli nie masz dobrego pistoletu to kup Cobre i jak chcesz expić to tak jak mówisz Miniguna. To zależy od ciebie co chcesz robić w ferie.

Bywalec
Opublikowano

Tak. Kup Cobrę.

Nie kupuj Bushmastera, gdyż jest gorszy

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Bywalec
Opublikowano

Po co się męczyć z pistoletami które strzelają pojedynczo, jak można mieć auto.

Nie rozumiem twojej logiki

I dlaczego Cobra to syf. Rozwiń myśl

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Według mnie Bushmaster jest lepszy,chociażby ze względu na większy magazynek.Bardzo pomaga,zwłaszcza dla snajperów.

boyka.jpg

Bywalec
Opublikowano

No tak ale bushmastera się strasznie powoli wyciąga.

I zanim go wyciągniesz to już cię zabiją

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

Po co się męczyć z pistoletami które strzelają pojedynczo, jak można mieć auto.

Nie rozumiem twojej logiki

I dlaczego Cobra to syf. Rozwiń myśl

Bo nie wszystkim podoba się miano nooba przez całe życie :/, różnica między auto, a zwykłym jest jak a skillem, a niemcem

No chyba, że masz laggi, i nie wystrzelają ci pociski

side_column_image.jpg?v=4e0ce970
Opublikowano

Hmm dla czego cobra to syf ?

Po 1 nie da sie z niej sciagac na wieksze odleglosci nawet na pojedynczych

Po 2 szybko sie ammo konczy ...

Po 3 nie bedziesz mial zbyt dobrego skilla z auto syfem :)

Mam cobre na perma i zaluje ^^

Bywalec
Opublikowano

Czy ja wiem.

Ja na jednym koncie miałem G18 Cobra.

Gdy dostałem bana kupiłem na drugim Bushmastera. Ale że był on słaby kupiłem sobie American Eagle.

No i grałem ciągle AE.

A teraz mi odbanowali to konto i na jednym gram właśnie Cobrą, a na drugim AE.

I jakoś mi to nie przeszkadza żeby AE grać tak jak zawsze grałem.

American Eagle ma to do tego że jest wolny, ale zabiera około 60hp jednym strzałem.

Więc jeśli sie ogarnie to idealny do dobijania przeciwników.

Może to jedyny pistolet który ci polecę poza Cobrą

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

Bierz cobre, ponieważ jest automatem, a nie bushmastera co mu po tym, że ma dużo ammo zanim go wyciągniesz to Cię z noża zabiją ja mam na swoim koncie cobrę i nie żałuję jest bardzo dobra snajperka do tego i lecisz.

Opublikowano

Kur** czepiacie się cobry a i tak każdy już ma w tej grze auto pistol więc weź te cobrę i tyle. Bushmaster to też dobry pistol wadą jest czas wyciągania co w kwesti secondary weapons jest priorytetem i tym się kierowałem przy wyborze, dlatego wybrałem cobrę. Móglym kupić usp se ale jak widzę na s&d samych noobów z auto pistolami to mnie krew zalewa bo z tym usp szans nie mam nie jestem pro w pistolach. Co ja mam być gorszy...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...